Krůtí maso se žampiony, fazolemi a rajčaty

Suroviny:
600 g krůtího masa
250 g žampionů
3 lžíce oleje
1 cibule
1 plechovka fazolí
1 plechovka drcených rajčat
800 ml vývaru
snítka tymiánu
sůl, pepř
Příslušenství:
nože
míchací hák
Postup:
1. Do nádoby vložte nože.
2. Přidejte 1 přepůlenou a oloupanou cibuli.
3. Sekejte 10 sekund / rychlost 5.
4. Vyjměte nože a vložte míchací hák.
5. Přidejte 3 lžíce oleje.
6. Restujte 10 minut / 100 °C / rychlost 1.
7. Přidejte 600 g osoleného krůtího masa a restujte 3 minuty / 100 °C / rychlost 1.
8. Maso přendejte stranou do varného košíku.
9. Přidejte na kousky nakrájených 250 g žampionů a snítku tymiánu.
10. Restujte 5 minut / 100 °C / rychlost 1.
11. Přidejte plechovku drcených rajčat a 800 ml vývaru.
12. Vložte varný košík s masem.
13. Vařte 40 minut / 100 °C / rychlost 1.
14. Do nádoby přidejte maso a plechovku fazolí.
15. Vše ještě vařte 5 minut / 100 °C / rychlost 1.