Kremrole s pařížskou šlehačkou

Suroviny:
TĚSTO:
1 balení listového těsta
1 vejce na potření
ŠLEHAČKA:
200 g hořké čokolády
400 ml smetany ke šlehání
Příslušenství:
míchací hák
metla
Postup:
1. Balení listového těsta rozválejte na tenký plát.
2. Nakrájejte na 2,5 cm proužky.
3. Proužkem obmotejte kovovou ruličku a potřete rozšlehaným vejcem.
4. Dejte péct na 200 °C dozlatova.
5. Ještě teplé opatrně sundejte z kovové ruličky.
6. Do nádoby vložte míchací hák.
7. Přidejte 200 ml smetany ke šlehání a 200 g hořké čokolády.
8. Zahřívejte 1 minutu / 50 °C / rychlost 1.
9. Vzniklou směs dejte chladit.
10. Do nádoby vložte metlu.
11. Přidejte zbylých 200 ml smetany ke šlehání a vychladlou směs.
12. Šlehejte 2–3 minuty / rychlost 3 (do ztuhnutí).
13. Hotovou šlehačkou plňte trubičky.