Králík s hořčičnou omáčkou

Suroviny:
3 králičí zadní stehna
500 ml králičího vývaru
2 mrkve
2 petržele
1 řapík celeru
1 cibule
1 lžička dijonské hořčice
100 ml suchého bílého vína
2 lžíce olivového oleje
2 lžíce másla
150 ml smetany
1/2 lžičky tymiánu
sůl, pepř
Příslušenství:
varný košík
nože
míchací hák
Postup:
1. Do nádoby vložte nože.
2. Přidejte 1 oloupanou a přepůlenou cibuli.
3. Sekejte 15 sekund / rychlost 6.
4. Vyjměte nože a vložte míchací hák.
5. Přidejte 2 lžíce olivového oleje a 2 lžíce másla.
6. Restujte 10 minut / 100 °C / rychlost 1.
7. Přidejte 2 mrkve, 1 řapík celeru a 2 petržele nakrájené na kostičky a 1/2 lžičky tymiánu.
8. Restujte 2 minuty / 100 °C / rychlost 1.
9. Přidejte 100 ml suchého bílého vína.
10. Restujte 10 minut / 100 °C / rychlost 1.
11. Přidejte 3 osolená králičí zadní stehna do varného košíku a podlijte 500 ml králičího vývaru.
13. Vařte 100 minut / 100 °C / rychlost 1.
14. Vyjměte varný košík s masem.
15. Přidej 150 ml smetany, 1 lžičku dijonské hořčice a dochuťte solí a pepřem.
16. Vyjměte míchací hák a vložte nože.
17. Sekejte 30 sekund / rychlost 6.