Králík na smetaně se slovenskou rýží - dětské jídlo

Suroviny:
2 zadní stehna králíka
500 ml králičího vývaru
2 mrkve
2 petržele
1 řapík celeru
1 cibule
3 lžíce olivového oleje
150 ml smetany (lze vynechat, pokud vaše dítě nezvládá laktózu)
Příslušenství:
varný košík
nože
míchací hák
Postup:
1. Do nádoby vložte nože.
2. Přidejte 1 oloupanou a přepůlenou cibuli.
3. Sekejte 15 sekund / rychlost 6.
4. Vyjměte nože a vložte míchací hák.
5. Přidejte 3 lžíce olivového oleje a restujte 10 minut / 100 °C / rychlost 1.
6. Přidejte na kostičky nakrájené 2 mrkve, 2 petržele a 1 řapík celeru.
7. Restujte 2 minuty / 100 °C / rychlost 1.
8. Přidejte 2 zadní králičí stehna do varného košíku a podlijte 500 ml králičího vývaru.
9. Vařte 110 minut / 100 °C / rychlost 1 (do doby, než se bude maso rozpadat od kosti).
10. Vyjměte varný košík s masem.
11. Maso oberte a vložte do omáčky.
12. Vyjměte míchací hák a vložte nože.
13. Přidejte 150 ml smetany.
14. Sekejte 1 minutu / rychlost 6.
15. Podávejte s uvařenou slovenskou rýží, kterou vařte dle návodu.