Kedlubnový krém

Suroviny:
2 kedlubny
2 brambory
30 g másla
1 lžíce oleje
1 l vývaru
sůl, pepř
150 ml smetany
špetka muškátového oříšku
bylinky na ozdobu
Příslušenství:
nože
Postup:
1. Do nádoby vložte nože.
2. Přidejte 30 g másla a 1 lžíci oleje.
3. Přidejte na kostičky nakrájené 2 kedlubny a 2 brambory.
4. Restujte 5 minut / 100 °C / rychlost 1.
5. Přidejte 1 l vývaru a vařte 20 minut / 100 °C / rychlost 1.
6. Přidejte 150 ml smetany a špetku muškátového oříšku.
7. Sekejte 30 sekund / rychlost 6.
8. Dochuťte solí a pepřem.
9. Podávejte posypané bylinkami a opečenou bagetkou.