Kedlubnové zelí

Suroviny:
4 kedlubny
1 cibule
sůl
kmín
cukr
ocet
1 lžíce sádla
Příslušenství:
sestava na strouhání
nože
míchací hák
Postup:
1. Nádobu uzavřete sestavou na strouhání.
2. Oloupejte 4 kedlubny a nastrouhejte rychlostí 5.
3. Dejte stranou.
4. Do nádoby vložte nože.
5. Přidejte 1 oloupanou a přepůlenou cibuli.
6. Sekejte 10 sekund / rychlost 6.
7. Vyjměte nože a vložte míchací hák.
8. Přidejte 1 lžíci sádla a restujte 8 minut / 100 °C / rychlost 1.
9. Přidejte nastrouhané kedlubny, kmín a sůl dle chuti.
10. Vařte 12 minut / 100 °C / rychlost 1.
11. Dochuťte cukrem a octem.