Karamelová bábovka

Suroviny:
4 vejce
3 hrnky polohrubé mouky
1,5 hrnku cukru krupice
1 hrnek oleje
200 ml šlehačky
5 lžic karamelového Salka
1 kypřící prášek
karamelová poleva / čokoláda na ozdobu
Příslušenství:
metla
Postup:
1. Do nádoby vložte metlu.
2. Přidejte 4 vejce, 1,5 hrnku cukru krupice a 1 hrnek oleje.
3. Šlehejte 6 minut / rychlost 4.
4. V misce stranou spojte 5 lžic karamelového Salka a 200 ml teplé šlehačky.
5. Přilijte do nádoby a šlehejte 1 minutu / rychlost 3.
6. Přidejte 3 hrnky polohrubé mouky a 1 kypřící prášek.
7. Promíchejte 50 sekund / rychlost 1.
8. Vlijte do vymazané a moukou vysypané formy.
9. Pečte 45 minut / 160 °C.
10. Po upečení vyklopte z formy a můžete polít rozpuštěnou čokoládou nebo jen pocukrovat.