Kapří guláš

Suroviny:
600 g kapřího masa bez kostí
2 cibule
4 lžíce oleje
1,5 lžičky sladké papriky
1 lžíce hladké mouky
400 ml zeleninového vývaru
hrst petrželky
2 lžíce rajčatového protlaku
1 lžíce zakysané smetany
sůl, pepř
Příslušenství:
nože
míchací hák
varný košík
Postup:
1. Do nádoby vložte nože.
2. Přidejte 2 oloupané a přepůlené cibule.
3. Sekejte 15 sekund / rychlost 6.
4. Vyjměte nože a vložte míchací hák.
5. Přidejte 4 lžíce oleje a restujte 10 minut / 100 °C / rychlost 1.
6. Přidejte 2 lžíce rajčatového protlaku, 1,5 lžičky sladké papriky a osolených 600 g kapřího masa bez kostí.
7. Restujte 2 minuty / 100 °C / rychlost 1.
8. Kapří maso vložte do varného košíku a košík připevněte na nádobu.
9. Podlijte 400 ml zeleninového vývaru a vařte 30 minut / 100 °C / rychlost 1.
10. Vyjměte varný košík.
11. Stranou dobře promíchejte 1 lžíci hladké mouky s 1 lžící zakysané smetany a přidejte do omáčky.
12. Vařte 10 minut / 100 °C / rychlost 1.
13. Přidejte rybí maso.
14. Dochuťte solí a pepřem a posypte hrstí nasekané petrželky.