Kambala se salátem z lichořeřišnice

Suroviny:
2 porce kambaly
2 plátky másla
Salát
50 g baby špenátu
50 g listů a květů lichořeřišnice
100 g cherry rajčat
1 avokádo
1 lžíce citrónové šťávy
4 lžíce olivového oleje
sůl, pepř dle chuti
Příslušenství:
Mělký parní koš
Postup:
1. Do nádoby vlijte 1 litr vody.
2. Nádobu uzavřete mělkým parním košem pro vaření v páře.
3. Připravte si 2 porce kambaly, osolte ji a opepřete.
4. Spusťte program vaření v páře a po signalizaci vložte kambalu s plátkem másla do koše pro vaření v páře.
5. Vařte 15 minut na střední stupeň.
6. Připravte si salát.
7. Smíchejte 50 g špenátu, 50 g listů a květů lichořeřišnice, nakrájené avokádo, lžíci citronové šťávy, 4 lžíce oleje a dochuťte solí a pepřem.