Kachní rillettes

Suroviny:
3 konfitovaná kachní stehna
400 g kachního sádla + 2 lžíce na restování
snítka rozmarýnu
1 šalotka
sůl, pepř
Příslušenství:
nože
míchací hák
Postup:
1. Do nádoby vložte nože.
2. Přidejte oloupanou a přepůlenou 1 šalotku.
3. Sekejte 10 sekund / rychlost 6.
4. Vyjměte nože a vložte míchací hák.
5. Přidejte 2 lžíce kachního sádla.
6. Restujte 10 minut / 100 °C / rychlost 1.
7. Přidejte obrané maso ze 3 konfitovaných kachních stehen a snítku rozmarýnu.
8. Restujte 2 minuty / 100 °C / rychlost 1.
9. Dochuťte solí a pepřem a přidejte 400 g rozpuštěného kachního sádla.
10. Promíchejte 30 sekund / rychlost 1.
11. Nalijte do sklenic a nechte vychladnout.
12. Pro jemnější strukturu lze rozsekat.