Játra na cibulce

Suroviny:
400 g očištěných jater
2 cibule
1 lžíce kukuřičného škrobu
100 ml vody
snítka tymiánu
2 lžíce sádla
1 lžička másla
sůl, pepř
Příslušenství:
nože
míchací hák
Postup:
1. Do nádoby vložte nože.
2. Přidejte oloupané a přepůlené 2 cibule.
3. Sekejte 10 sekund / rychlost 6.
4. Vyjměte nože a přidejte míchací hák.
5. Přidejte 2 lžíce sádla.
6. Restujte 10 minut / 100 °C / rychlost 1.
7. Přidejte pokrájených 400 g očištěných jater a snítku tymiánu.
8. Restujte 15 minut / 100 °C / rychlost 1.
9. Přidejte 1 lžíci kukuřičného škrobu rozpuštěného ve 100 ml vody.
10. Vařte 10 minut / 100 °C / rychlost 1.
11. Přidejte pro zjemnění 1 lžičku másla. Již nevařte, pouze dochuťte solí a pepřem a promíchejte.