Italská svatební polévka

Suroviny:
1,2 l zeleninového vývaru
5 lžic olivového oleje
1 cibule
1 řapík celeru
1 mrkev
špetka chilli
4 listy ledového salátu
100 g loupaných krájených rajčat v plechovce
Příslušenství:
nože
míchací hák
Postup:
1. Do nádoby vložte nože.
2. Přidejte 1 oloupanou a překrojenou cibuli.
3. Sekejte 15 sekund / rychlost 6.
4. Přidejte 5 lžic olivového oleje.
5. Vyjměte nože a vložte míchací hák.
6. Přidejte 1 mrkev a 1 řapík celeru pokrájené na kolečka.
7. Restujte 10 minut / 100 °C / rychlost 1.
8. Přidejte špetku chilli a 100 g loupaných krájených rajčat z plechovky.
9. Vařte 5 minut / 100 °C / rychlost 1.
10. Zalijte 1,2 l zeleninového vývaru a vařte 45 minut / 100 °C / rychlost 1.
11. Přidejte salát natrhaný na kousky 2*2 cm a vařte 1 minutu / 100 °C / rychlost 1.
12. Polévku podávejte s kuřecími knedlíčky.