Hovězí na černém pivu a tymiánu

Suroviny:
600 g hovězích kostek na guláš
1,5 l hovězího vývaru
100 ml černého piva
1 cibule
50 g sádla
1 lžíce hořčice
1 lžička tymiánu
sůl, pepř dle chuti
Příslušenství:
míchací hák
varný košík
Postup:
1. Do nádoby vložte nože.
2. Vložte 1 oloupanou a přepůlenou cibuli.
3. Sekejte 10 sekund / rychlost 6.
4. Přidejte 50 g sádla.
5. Vyjměte nože a vložte míchací hák.
6. Vařte 10 minut / 100 °C / rychlost 1.
7. Přidejte 1 lžičku tymiánu, 600 g hovězích kostek na guláš, sůl a pepř dle chuti.
8. Restujte 2 minuty / 100 °C / rychlost 1.
9. Podlijte 100 ml černého piva a vařte 5 minut / 100 °C / rychlost 1.
10. Maso přendejte do varného košíku a přidejte 1,5 l hovězího vývaru.
11. Vařte 90 minut / 100 °C / rychlost 1.
12. Zkontrolujte, přidejte 1 lžíci hořčice a podlijte.
13. Vařte cca 40 minut do změknutí masa.