Hovězí líčka na víně s kořenovou zeleninou

Suroviny:
700 g hovězích líček
3 lžíce olivového oleje
1 cibule
2 mrkve
2 petržele
300 ml vína
500 ml vývaru
1 lžička majoránky
sůl, pepř
Příslušenství:
nože
míchací hák
Postup:
1. Do nádoby vložte nože.
2. Přidejte 1 oloupanou a přepůlenou cibuli.
3. Sekejte 15 sekund / rychlost 6.
4. Vyjměte nože a vložte míchací hák.
5. Přidejte 3 lžíce olivového oleje a restujte 10 minut / 100 °C / rychlost 1.
6. Přidejte 2 petržele a 2 mrkve nakrájené na kostičky.
7. Restujte 2 minuty / 100 °C / rychlost 1.
8. Přidejte 700 g pokrájených hovězích líček a 1 lžičku majoránky.
9. Osolte a opepřete.
10. Restujte 3 minuty / 100 °C / rychlost 1.
11. Přidejte 300 ml vína.
12. Vařte 15 minut / 100 °C / rychlost 1.
13. Přidejte 500 ml vývaru a vařte 120 minut / 100 °C / rychlost 1 (čas záleží na velikosti kousků a staří masa).
14. Dochuťte solí a pepřem.
15. Pokud je výsledná omáčka příliš řídká, zahustěte hotovou jíškou.