Houbové kyselo s koprem

Suroviny:
1 cibule
3 lžíce olivového oleje
150 g hub
100 g kvasu
1/2 lžičky kmínu
hrst kopru
600 ml zeleninového vývaru
sůl, pepř
Příslušenství:
nože
míchací hák
Postup:
1. Do nádoby vložte nože.
2. Přidejte oloupanou a přepůlenou 1 cibuli.
3. Sekejte 15 sekund / rychlost 6.
4. Vyjměte nože a vložte míchací hák.
5. Přidejte 3 lžíce olivového oleje a restujte 10 minut / 100 °C / rychlost 1.
6. Přidejte 150 g hub a ½ lžičky kmínu.
7. Restujte 8 minut / 100 °C / rychlost 1.
8. Přidejte 100 g kvasu, 600 ml zeleninového vývaru a nasekanou hrst kopru.
9. Vařte 20 minut / 100 °C / rychlost 1.
10. Dochuťte solí a pepřem.