Hlívový krém

Suroviny:
1 cibule
500 g hlívy ústřičné
1 hrst sušených hub
50 g másla
1 lžička kmínu
1 lžička majoránky
200 ml smetany
700 ml vývaru
sůl, pepř
Příslušenství:
Míchací hák
Nože
Postup:
1. Hodinu před vařením si namočte houby.
2. Do nádoby vložte nože.
3. Přidejte oloupanou a přepůlenou cibuli.
4. Sekejte 10 sekund/ rychlost 5.
5. Vyjměte nože a vložte míchací hák. Přidejte 50 g másla.
6. Restujte 10 minuty/ 100 °C/ rychlost 1.
7. Přidejte 500 g namočených hub, lžičku kmínu a lžičku majoránky.
8. Restujte 5 minut/ 100 °C/ rychlost 1.
9. Podlijte 700 ml vývaru.
10. Vařte 15 minut/ 100 °C/ rychlost 1.
11. Přidejte 200 ml smetany, sůl a pepř.
12. Vyjměte míchací hák a vložte nože.
13. Sekejte 15 sekund/ rychlost 4.