Hlívový guláš

Suroviny:
500 g hlívy ústřičné
200 g žampiónů
150 g slaniny
3 velké cibule
4 stroužky česneku
1 lžička mleté papriky
1 malý rajský protlak
1 lžička majoránky
1 lžička kmínu
2 lžíce sádla
sůl, pepř
Příslušenství:
Míchací hák
Nože
Postup:
1. Do nádoby vložte nože.
2. Přidejte oloupanou a přepůlenou cibuli.
3. Sekejte 10 sekund/ rychlost 5.
4. Vyjměte nože a vložte míchací hák.
5. Přidejte 2 lžíce sádla a 150 g slaniny.
6. Restujte 10 minut/ 100 °C/ rychlost 1.
7. Přidejte pokrájený česnek a houby.
8. Posypte lžičkou majoránky, lžičkou papriky a lžičkou kmínu.
9. Restujte 5 minut/ 100 °C/ rychlost 1.
10. Přidejte rajský protlak a 200 ml vody.
11. Vařte 25 minut/ 100 °C/ rychlost 1.
12. Dochuťte.