Gulášová polévka se zeleninou

Suroviny:
200 g cibule
1 stroužek česneku
40 ml oleje
500 g hovězího masa na guláš
30 g rajčatového protlaku
200 g sekaných rajčat v plechovce
760 ml vody
1 kostka masového bujónu
1 lžička soli
½ lžičky mletého černého pepře
2 lžíce sladké červené papriky
1 lžička pálivé papriky
½ lžičky celého kmínu
1 lžíce čerstvé majoránky
1 sušený bobkový list
tabasco dle chuti
30 g hladké mouky
200 g červené papriky
200 g zelené papriky
Příslušenství:
nože
stěrka
Postup:
1. Do nádoby vložte nože.
2. Přidejte 200 g oloupané cibule a 1 stroužek česneku.
3. Sekejte 10 sekund / rychlost 6.
4. Setřete stěrkou ke středu.
5. Přidejte 40 ml oleje a restujte 6 minut / 100 °C / rychlost 1.
6. Přidejte 500 g hovězího masa nakrájeného na kostičky a 30 g rajčatového protlaku.
7. Vařte 6 minut / 100 °C / rychlost vařečka.
8. Přidejte 200 g sekaných rajčat v plechovce, 700 ml vody a 1 kostku masového bujónu.
9. Přidejte lžičku soli, 1/2 lžičky mletého pepře, 2 lžíce sladké papriky, 1 lžičku pálivé papriky, 1/2 lžičky celého kmínu, 1 lžíci majoránky, 1 bobkový list a tabasco dle chuti.
10. Vařte 60 minut / 100 °C / rychlost vařečka.
11. Vyjměte bobkový list. Do nádoby přidejte 200 g červené a 200 g zelené papriky nakrájené na proužky.
12. V misce stranou smíchejte 30 g hladké mouky se 60 ml vody.
13. Rozmíchejte v polévce a vařte 8 minut / 100 °C / rychlost 1.
14. Podávejte s chlebem.