Grahamový rohlík

Suroviny:
250 ml vlažné vody
3 lžíce oleje
1 lžíce octa
250 g grahamové mouky
100 g hladké mouky
50 g chlebové mouky
2 lžičky soli
1 lžička cukru
1/4 kostky droždí
Příslušenství:
metla
Postup:
1. Do nádoby vložte metlu.
2. Přidejte veškeré ingredience v seznamu: 250 ml vlažné vody, 3 lžíce oleje, 1 lžíci octa, 250 g grahamové mouky, 100 g hladké mouky, 50 g chlebové mouky, 2 lžičky soli, 1 lžičku cukru a ¼ kostky droždí.
3. Hněťte 12 minut / rychlost 1.
4. Těsto dopracujte ručně.
5. Těsto rozdělte na 12 dílů a každý díl rozválejte do trojúhelníku.
6. Trojúhelník zarolujte, tak aby vznikl rohlík.
7. Dejte na plech kynout na 30 minut.
8. Rohlíky pečte cca 20 minut / 220 °C.