Gnocchi s houbami, hráškem a špenátem

Suroviny:
1 balení gnocchi uvařené dle návodu na obalu
200 g namočených hub
150 g sterilovaného hrášku
100 g baby špenátu
250 ml smetany
1 cibule
1 lžička kmínu
3 lžíce olivového oleje
sůl, pepř
Příslušenství:
nože
míchací hák
Postup:
1. Do nádoby vložte nože.
2. Přidejte oloupanou a přepůlenou 1 cibuli.
3. Sekejte 15 sekund / rychlost 6.
4. Vyjměte nože a vložte míchací hák.
5. Přidejte 3 lžíce olivového oleje a restujte 10 minut / 100 °C / rychlost 1.
6. Přidejte 200 g namočených hub a 1 lžičku kmínu.
7. Restujte 8 minut / 100 °C / rychlost 1.
8. Přidejte 100 g baby špenátu a 150 g sterilovaného hrášku.
9. Restujte 2 minuty / 100 °C / rychlost 1.
10. Přidejte 250 ml smetany a 1 balení uvařených gnocchi.
11. Vařte 5 minut / 100 °C / rychlost 1.
12. Dochuťte solí a pepřem.