Fazolovo-květáková polévka

Suroviny:
300 g květákových růžiček
2 mrkve
1 cibule
1 lžička tymiánu
3 lžíce olivového oleje
2 stroužky česneku
500 ml zeleninového vývaru
400 g loupaných rajčat z plechovky
200 g červených fazolí z plechovky
sůl, pepř
Příslušenství:
míchací hák
nože
Postup:
1. Do nádoby vložte nože.
2. Přidejte 1 oloupanou a přepůlenou cibuli.
3. Sekejte 10 sekund / rychlost 6.
4. Vyjměte nože a vložte míchací hák.
5. Přidejte 3 lžíce olivového oleje.
6. Restujte 8 minut / 90 °C / rychlost 1.
7. Zalijte 500 ml zeleninového vývaru.
8. Přidejte 300 g květákových růžiček, na kolečka nakrájenou mrkev a 400 g loupaných rajčat z plechovky.
9. Přidejte 1 lžičku tymiánu a sůl.
10. Vařte 50 minut / 90 °C / rychlost 1.
11. Přidejte 200 g červených fazolí z plechovky a prolisované 2 stroužky česneku.
12. Vařte 8 minut / 90 °C / rychlost 1.
13. Vyjměte míchací hák a vložte nože.
14. Sekejte 30 sekund / rychlost 6.
15. Dochuťte solí a pepřem.