Dýňový guláš s cizrnou

Suroviny:
300 g uvařené dýně
425 g cizrny
150 g sójového masa
2 lžíce olivového oleje
1 cibule
1 stroužek česneku
1 malý rajčatový protlak
1/2 lžičky mleté papriky
1/2 lžičky majoránky
sůl, pepř
Příslušenství:
nože
míchací hák
Postup:
1. Do nádoby nalijte 1 litr vody a přidejte 150 g sojového masa.
2. Vařte 15 minut / 100 °C.
3. Sceďte sóju a dejte stranou.
4. Do nádoby vložte nože, přidejte oloupanou a přepůlenou cibuli.
5. Sekejte 10 sekund / rychlost 5.
6. Vyjměte nože a vložte míchací hák. Přidejte 2 lžíce oleje a stroužek česneku.
7. Restujte 10 minut / 100 °C / rychlost 1.
8. Přidejte koření a protlak.
9. Restujte 1 minutu / 100 °C / rychlost 2.
10. Vložte 300 g uvařené dýně, 425 g cizrny a uvařené sojové maso.
11. Podlijte 250 ml vody.
12. Vařte 5 minut / 100 °C / rychlost 1.
13. Dochuťte solí a pepřem.