Dýňové gnocchi se šalvějí

Suroviny:
500 g uvařené dýně
250 g hladké mouky
1 lžíce olivového oleje
sůl, pepř
100 g másla
hrst šalvěje
parmazán dle chuti
Příslušenství:
nože
Postup:
1. Do nádoby vložte nože. Vložte uvařenou dýni nakrájenou na větší kostky a lžíci olivového oleje.
2. Sekejte 30 sekund / rychlost 5.
3. Přidejte 250 g mouky, sůl a pepř.
4. Sekejte 2 minuty / rychlost 3.
5. Nechte chvíli odležet. Do čisté nádoby nalejte vodu a nechte přivést k varu. Mezitím si vytvarujte gnocchi a vložte do vroucí vody.
6. Vařte 2 minuty.
7. Do pánve vložte 100 g másla a hrst šalvěje. Nechte rozvonět.
8. Přidejte gnocchi a nastrouhaný parmazán.