Dýňová polévka s fazolemi

Suroviny:
300 g dýně
1 cibule
1 mrkev
1 řapík celeru
4 stroužky česneku
300 g červených fazolí z plechovky
6 lžic olivového oleje
2 lžíce rajčatového protlaku
1 l kuřecího vývaru
1 hrst baby špenátu
strouhaný parmazán k podávání
Příslušenství:
nože
míchací hák
Postup:
1. Do nádoby vložte nože.
2. Přidejte 1 oloupanou přepůlenou cibuli a 4 stroužky česneku.
3. Sekejte 15 sekund / rychlost 6.
4. Vyjměte nože a vložte míchací hák.
5. Přidejte na kolečka nakrájenou 1 mrkev a 6 lžic olivového oleje.
6. Restujete 10 minut / 90 °C / rychlost 1.
7. Přidejte 2 lžíce rajčatového protlaku a restujte 30 sekund / 80 °C / rychlost 2.
8. Přidejte 300 g oloupané a na kostičky nakrájené dýně (1,5*1,5 cm) a 1 l kuřecího vývaru.
9. Vařte 45 minut / 100 °C / rychlost 1.
10. Přidejte 1 řapík celeru na kolečka, 1 hrst baby špenátu a 300 g červených fazolí z plechovky.
11. Vařte 5 minut / 100 °C / rychlost 1.
12. Přidejte parmazán a podávejte.