Dýňová omáčka s krůtím masem

Suroviny:
400 g krůtích prs
300 g vařené dýně
2 lžíce olivového oleje
1 mrkev
1 petržel
1 cibule
500 ml zeleninového vývaru
150 ml smetany ke šlehání
lžička hořčice
sůl, pepř
Příslušenství:
míchací hák
nože
varný košík
Postup:
1. Do nádoby vložte nože.
2. Přidejte 1 přepůlenou a oloupanou cibuli.
3. Sekejte 10 sekund / rychlost 5.
4. Vyjměte nože a vložte míchací hák.
5. Přidejte 2 lžíce olivového oleje.
6. Restujte 10 minut / 100 °C / rychlost 1.
7. Přidejte 400 g osoleného krůtího masa a restujte 3 minuty / 100 °C / rychlost 1.
8. Maso přendejte stranou do varného košíku.
9. Do nádoby přidejte oloupanou a na kostičky nakrájenou 1 petržel a 1 mrkev.
10. Restujte 5 minut / 100 °C / rychlost 1.
11. Přidejte 300 g vařené dýně a 500 ml zeleninového vývaru.
12. Vložte varný košík s masem.
13. Vařte 40 minut / 100 °C / rychlost 1.
14. Vyjměte varný košík a míchací hák. Vložte nože.
15. Sekejte 30 sekund / rychlost 5.
16. Přidejte 150 ml smetany ke šlehání a lžičku hořčice.
17. Vařte 2 minuty / 100 °C / rychlost 1.
18. Dochuťte solí a pepřem.