Cuketová polévka s gorgonzolou

Suroviny:
1 cibule
900 g cukety
3 lžíce olivového oleje
1 lžíce oregana
600 ml drůbežího vývaru
120 g gorgonzoly
sůl, pepř
Příslušenství:
nože
míchací hák
Postup:
1. Do nádoby vložte nože.
2. Přidejte oloupanou a přepůlenou 1 cibuli.
3. Sekejte 10 sekund / rychlost 6.
4. Vyjměte nože a vložte míchací hák.
5. Přidejte 3 lžíce olivového oleje.
6. Restujte 10 minut / 100 °C / rychlost 1.
7. Přidejte 900 g cukety nakrájené na kostičky a 1 lžíci oregana.
8. Restujte 5 minut / 100 °C / rychlost 1.
9. Přidejte 600 ml drůbežího vývaru.
10. Vařte 30 minut / 100 °C / rychlost 1.
11. Přidejte 120 g gorgonzoly.
12. Vyjměte míchací hák a vložte nože.
13. Sekejte 20 sekund / rychlost 6.
14. Dochuťte solí a pepřem.