Čokodortíky s rybízem

Suroviny:
200 g čokolády
250 g cukru krupice
6 vajec
100 g hladké mouky
200 g změklého másla
KRÉM:
250 g mascarpone
200 ml smetany ke šlehání
2 lžíce rybízové marmelády
ovoce na ozdobení
Příslušenství:
metla
Postup:
1. Do nádoby vložte metlu.
2. Přidejte 250 g mascarpone a 200 ml smetany ke šlehání.
3. Šlehejte 30 sekund / rychlost 3.
4. Přidejte 2 lžíce rybízové marmelády.
5. Šlehejte 10 sekund / rychlost 3.
6. Hotový krém dejte stranou.
7. Do nádoby vložte metlu.
8. Přidejte 6 vajec a 250 g cukru krupice.
9. Šlehejte 5 minut / rychlost 4.
10. Mezi tím si rozpusťte 200 g čokolády a 200 g změklého másla.
11. Čokoládovou směs nechte lehce zchladnout.
12. Čokoládovou směs přidejte do nádoby.
13. Šlehejte 1 minutu / rychlost 2.
14. Přidejte 100 g hladké mouky a ručně vmíchejte.
15. Vlijte na plech vyložený pečícím papírem.
16. Pečte cca 20 minut na 180 °C.
17. Z vychladlého korpusu vykrájejte kolečka.
18. Ty naplňte krémem a dozdobte ovocem.