Čokocheesecake

Suroviny:
280 g čokoládových sušenek
140 g másla
1 lžička mleté kávy
175 g čokolády 70%
500 g krémového sýru
200 g zakysané smetany
100 ml šlehačky
110 g cukru
3 vejce
Příslušenství:
nože
metla
Postup:
1. Do nádoby vložte nože. Přidejte 280 g sušenek a lžičku mleté kávy.
2. Sekejte 15 sekund / rychlost 9.
3. Směs nasypte do dortové formy, zalijte rozpuštěným máslem a upěchujte.
4. Do čisté nádoby vložte metlu. Přidejte 175 g čokolády, 110 g cukru a 100 ml šlehačky.
5. Zahřívejte 3 minuty / 60 °C / rychlost 2.
6. Přidejte 500 g krémového sýra, 200 g zakysané smetany a 3 vejce.
7. Šlehejte 5 minut / rychlost 1.
8. Směs nalijte na sušenkový základ.
9. Dejte péct do vodní lázně na 50–60 minut / 180 °C.
10. Dejte na dvanáct hodin vychladit.
11. Hotový cheesecake můžete polít rozpuštěnou čokoládou. .