Candát s koprovým máslem

Suroviny:
4 porce candáta
sůl, pepř
PŘELIV:
3 lžíce másla
1 lžíce hladké mouky
200 ml smetany
hrst čerstvého kopru
1 lžička plnotučné hořčice
1 lžička citrónové šťávy
sůl, pepř
Příslušenství:
sestava pro vaření v páře
míchací hák
Postup:
1. Do nádoby vložte míchací hák.
2. Přidejte 3 lžíce másla a 1 lžíci hladké mouky.
3. Restujte 2 minuty / 100 °C / rychlost 2.
4. Přidejte 200 ml smetany.
5. Vařte 1 minutu / 100 °C / rychlost 1.
6. Přidejte hrst čerstvého kopru a 1 lžičku plnotučné hořčice.
7. Vařte 30 sekund / 100 °C / rychlost 1.
8. Přidejte lžičku citrónové šťávy, dochuťte solí a pepřem a dejte stranou.
9. Do nádoby vlijte vodu po rysku vaření v páře.
10. Nádobu uzavřete sestavou pro vaření v páře a spusťte program vaření v páře.
11. Po signalizaci vložte osolené a opepřené 4 porce candáta.
12. Vařte v páře 15 minut a podávejte s připraveným přelivem.