Bulgurové rizoto

Suroviny:
500 ml zeleninového vývaru
200 g bulguru
200 g žampionů
1 cibule
100 ml vody
3 lžíce přepuštěného másla (ghí)
1 malá plechovka hrášku
sůl, pepř
Příslušenství:
míchací hák
nože
Postup:
1. Do nádoby vložte nože.
2. Přidejte 1 oloupanou a přepůlenou cibuli.
3. Sekejte 10 sekund / rychlost 6.
4. Vyjměte nože a vložte míchací hák.
5. Přidejte 3 lžíce přepuštěného másla (ghí).
6. Restujte 8 minut / 90 °C / rychlost 1.
7. Přidejte 200 g bulguru, 500 ml zeleninového vývaru a 100 ml vody.
8. Vařte 25 minut / 90 °C / rychlost 1.
9. Přidejte 200 g žampionů a scezený hrášek z malé plechovky.
10. Vařte 5 minut / 80 °C/ rychlost 1 a poté dochuťte solí a pepřem.