Bujabéza

Suroviny:
600 g mořských ryb a plodů
50 ml olivového oleje
1 pórek
1 menší fenykl
3 spařená a oloupaná rajčata
1 bobkový list
1 snítka tymiánu
1 snítka bazalky
600 ml rybího vývaru
sůl, pepř
Příslušenství:
varný košík
míchací hák
Postup:
1. Do nádoby vložte míchací hák.
2. Přidejte 1 pórek na kolečka, 1 menší fenykl a 3 spařená a oloupaná rajčata na kostičky.
3. Dále přidejte 1 bobkový list, 1 snítku tymiánu, 1 snítku bazalky a 50 ml olivového oleje.
4. Restujte 15 minut / 100 °C / rychlost 1.
5. Přidejte 600 ml rybího vývaru, sůl a pepř.
6. Vařte 15 minut / 100 °C / rychlost 1.
7. Do varného košíku vložte 600 g mořských ryb a plodů.
8. Vařte 15 minut / 100 °C / rychlost 1.
9. Hotovou rybu a mořské plody vložte do talířů a zalijte polévkou.