Budapešťská omáčka s dušeným masem

Suroviny:
700 g vepřové plece
2 lžíce rajčatového protlaku
4 lžíce oleje
1 malá plechovka hrášku
200 ml smetany
600 ml vývaru
1 cibule
sůl, pepř
Příslušenství:
nože
míchací hák
Postup:
1. Do nádoby vložte nože.
2. Přidejte oloupanou a přepůlenou 1 cibuli.
3. Sekejte 15 sekund / rychlost 6.
4. Vyjměte nože a vložte míchací hák.
5. Přidejte 4 lžíce oleje.
6. Restujte 8 minut / 100 °C / rychlost 1.
7. 700 g vepřové plece nakrájejte na kostky.
8. Osolte a opepřete.
9. Maso přidejte do nádoby a restujte 5 minut / 100 °C / rychlost 1.
10. Přidejte 2 lžíce rajčatového protlaku a 600 ml vývaru.
11. Vařte 75 minut / 100 °C / rychlost 1.
12. Přidejte 1 malou plechovku scezeného hrášku a 200 ml smetany.
13. Vařte 2 minuty / 100 °C / rychlost 1.
14. Dochuťte solí a pepřem.