Bramborový krém s parmezánem

Suroviny:
4 brambory
3 cibule
2 lžíce másla
600 ml zeleninového vývaru
300 ml mléka
50 g strouhaného parmezánu
sůl, pepř
Příslušenství:
nože
míchací hák
Postup:
1. Do nádoby vložte nože.
2. Přidejte oloupané a přepůlené 3 cibule.
3. Sekejte 10 sekund / rychlost 6.
4. Vyjměte nože a vložte míchací hák.
5. Přidejte 2 lžíce másla.
6. Restujte 10 minut / 100 °C / rychlost 1.
7. Přidejte 4 brambory nakrájené na kostky, 300 ml mléka a 600 ml zeleninového vývaru.
8. Vařte 40 minut / 100 °C / rychlost 1.
9. Přidejte 50 g strouhaného parmezánu a sůl a pepř dle chuti.
10. Vyjměte míchací hák a vložte nože.
11. Sekejte 40 sekund / rychlost 6.