Bezlepkové míša řezy

Suroviny:
TĚSTO:
6 vajec
6 lžic moučkového cukru
2 lžíce oleje
6 lžic pohankové mouky
3 lžíce kakaa
špetka prášku do pečiva
KRÉM:
250 g povoleného másla
200 g moučkového cukru
2 balení tvarohu
trochu mléka
POLEVA:
70 g másla
100 g čokolády na vaření
5 lžic horké vody
Příslušenství:
metla
Postup:
1. Do nádoby vložte metlu.
2. Přidejte 6 bílků a šlehejte 6 minut / rychlost 6.
3. Poté dejte stranou.
4. Do čisté nádoby vložte metlu.
5. Přidejte 6 žloutků a 6 lžic moučkového cukru.
6. Šlehejte 5 minut / rychlost 5.
7. Přidejte 2 lžíce oleje.
8. Šlehejte 1 minutu / rychlost 4.
9. Přidejte 6 lžic pohankové mouky, špetku prášku do pečiva a 3 lžíce kakaa.
10. Šlehejte 1 minutu / rychlost 4.
11. Ručně vmíchejte sníh a vlijte těsto na vymazaný a vysypaný plech.
12. Pečte 15–20 minut / 180 °C.
13. Připravte si krém.
14. Do nádoby vložte metlu.
15. Přidejte 250 g povoleného másla, 200 g moučkového cukru, 2 balení tvarohu a trochu mléka.
16. Šlehejte 5 minut / rychlost 4.
17. Hotový krém namažte na vychladlý korpus.
18. Připravte si polevu.
19. Rozpusťte 100 g čokolády se 70 g másla a postupně přidávejte 5 lžic horké vody.
20. Když čokoláda ztmavne a začne lehce tuhnout, nalijte čokoládu na vychlazenou tvarohovou vrstvu a opatrně rozetřete do stran.
21. Nechte vychladit.