Balkánská polévka

Suroviny:
1 cibule
1 střední česnek
3 lžíce olivového oleje
1 čerstvá chilli paprička
750 ml hovězího vývaru
4 listy ledového salátu
8 ředkviček
1 červená paprika
2 rajčata
100 g balkánského sýru
sůl, pepř
Příslušenství:
míchací hák
nože
stěrka
Postup:
1. Do nádoby vložte nože.
2. Vložte 1 oloupanou a přepůlenou cibuli.
3. Přidejte 1 kus čerstvé chilli papričky a vyloupané stroužky středně velké palice česneku.
4. Sekejte 20 sekund / rychlost 6.
5. Po 10 sekundách stáhněte stěrkou ke středu.
6. Přidejte 3 lžíce olivového oleje.
7. Vyjměte nože a vložte míchací hák.
8. Restujte 6 minut / 100 °C / rychlost 1.
9. Přidejte 750 ml hovězího vývaru.
10. Vařte 15 minut / 100 °C / rychlost 1.
11. Přidejte 1 červenou papriku nakrájenou na proužky, 8 ředkviček na plátky a 2 rajčata na kostičky.
12. Vařte 2 minuty / 100 °C / rychlost 1.
13. Do talířů vložte 4 natrhané listy ledového salátu a 100 g balkánského sýru.
14. Zalijte teplou polévkou.