Tatarák z hovězího masa

Tatarák z hovězího masa

4 porce

15 minut

ověřený recept

 

Suroviny:

400 g hovězí pravé nebo falešné svíčkové 
2 žloutky
2 cibule 
2 okurky 
1/2 lžičky pepře
1 lžička soli
1 lžíce kečupu
1 lžíce hořčice
1 lžíce červené papriky 
dle chuti worcestrovou omáčku

Příslušenství:

sekací nože 

Postup:

1. Do mixovací nádoby vložte sekací nože.
2. Nakrájejte na menší kostky hovězí maso. 
3. Do mixovací nádoby vložte maso, okurku, cibuli.
4. Sekejte 20 sek. / rychlostí 6.
5. Přidejte žloutky, sůl, pepř, kečup, hořčici.
6. Míchejte 5 sek. / rychlostí 3.

ETA TIP: Tatarák chutná nejlépe s osmaženými topinkami potřenými česnekem.