Tatarák z hovězího masa

Suroviny:
400 g hovězí pravé nebo falešné svíčkové
2 žloutky
2 cibule
2 okurky
1/2 lžičky pepře
1 lžička soli
1 lžíce kečupu
1 lžíce hořčice
1 lžíce červené papriky
dle chuti worcestrovou omáčku
Příslušenství:
sekací nože
Postup:
1. Do mixovací nádoby vložte sekací nože.
2. Nakrájejte na menší kostky hovězí maso.
3. Do mixovací nádoby vložte maso, okurku, cibuli.
4. Sekejte 20 sek. / rychlostí 6.
5. Přidejte žloutky, sůl, pepř, kečup, hořčici.
6. Míchejte 5 sek. / rychlostí 3.
ETA TIP: Tatarák chutná nejlépe s osmaženými topinkami potřenými česnekem.