ETA přesunula svou brněnskou značkovou prodejnu

ETA přesunula svou brněnskou značkovou prodejnu

ETA přesunula svou brněnskou značkovou prodejnu o 100 metrů do nových prostor v ulici Palackého třída 64.  Značková prodejna nabídne zákazníkům moderní vzhled, který překvapí svou domácí atmosférou a kompletní šíří sortimentu značky ETA.  Klíčové bylo minimalizovat bariéry mezi z…

Již třetí značková prodejna ETA v Brně

Již třetí značková prodejna ETA v Brně

Již třetí značková prodejna ETA v Brně ETA dne 10. června v 9 hodin otevřela v OC Letmo Brno novou a moderní značkovou prodejnu ETA. Navazuje tím na zákaznicky pozitivně přijatý prodejní koncept, který kopíruje příjemnou atmosféru domova. Kupující má při nákupu jedinečnou šanci nakoupit v př…

Pekárna DUPLICA Vital v pořadu Hobby naší doby

Pekárna DUPLICA Vital v pořadu Hobby naší doby

Nerezová domácí pekárna Duplica Vital se objevila v sobotním pořadu ČT1 Hobby naší doby. Šéfkuchař Pavel Václavík v něm Jiřině Bohdalové představil funkce pekárny a postup přípravy domácího jogurtu. Pořad můžete shlédnout zde

Tyčový mixér Spesso v pořadu Hobby naší doby

Tyčový mixér Spesso v pořadu Hobby naší doby

V sobotním pořadu Hobby naší doby na ČT1 jste si mohli všimnout tyčového mixéru Spesso s nástavcem na mačkání brambor. Šéfkuchař Pavel Václavík v něm Jiřině Bohdalové poví o správném mixování a společně vytvoří pyré ze studených brambor. Pořad můžete shlédnout…

Kamenný a litinový gril Vital v pořadu Hobby naší doby

Kamenný a litinový gril Vital v pořadu Hobby naší doby

V sobotním pořadu Hobby naší doby na ČT1 jste se mohli seznámit s elektrickým grilem Vital, který je vybaven jak kamennou tak i litinovou deskou. Šéfkuchař Pavel Václavík společně s Jiřinou Bohdalovou ugriluje vepřovou krkovičku a kuřecí prsíčka v marinádě. Pořad můžete shlédnout zde

Sušička potravin Karina v pořadu Hobby naší doby

Sušička potravin Karina v pořadu Hobby naší doby

V sobotním pořadu Hobby naší doby na ČT1 jste se mohli seznámit se sušičkou potravin Karina s velkým počtem sušících sít. Šéfkuchař Pavel Václavík společně s Jiřinou Bohdalovou zodpověděli nejčastější dotazy k sušení potravin. Pořad můžete shlédnout zde