Kuřecí Kung-pao

Suroviny:
800 gramů kuřecích prs, plátek, bez kostí
1 čajová lžička soli
2 kusy cibule
600 gramů pórku
100 gramů sójové omáčky
100 ml vody
100 gramů nesolených burských oříšků
2 polévkové lžíce solamylu
Příslušenství:
míchací metle
sekací nože
Postup:
1. Do mísy vložte cibuli a přesekejte na hrubší kusy 7 sek./rychlost 8.
2. Stáhněte stěrkou do středu.
3. Přidejte lžíci oleje a poduste 3 minuty/100 °C/rychlost 1.
4. Zaměňte sekací nože za míchací metlu.
5. Přidejte překrájené maso na větší kusy, sůl, sójovou omáčku, arašídy a vařte 7 minut/80 °C/rychlost 1.
ETA TIP: Kung pao nejlépe chutná s dušenou rýži nebo nudlemi.