Hovězí na kmíně

Suroviny:
400g hovězího masa - kýta
1 cibule
2 lžíce olej
1 lžíce kmínu
1,5 lžíce hladké mouky
1 l vývaru
Příslušenství:
sekací nože
míchací nože
Postup:
1. Do mixovací nádoby vložte sekací nástavec.
2. Oloupejte a přepulte cibuli.
3. Sekejte cibuli 10 sek./rychlost 5.
4. Vyjměte sekací nástavec.
5. Vložte míchací nástavec.
6. Přidejte olej.
7. Restujte 15 min./100 °C/rychlost 1.
8. Přidejte maso a kmín.
9. Restujte 5 min./105 °C/rychlost 1.
10. Zaprašte moukou.
11. Restujte ještě 2 min./100 °C/rychlost 2.
12. Zalijte vývarem.
13. Vařte 120 min./100 °C/rychlost 1.
14. Pokud maso ještě není měkké, nechte ještě několik minut povařit.
15. Poté dochuťte.