Chilli con carne

Suroviny:
500 g mletého hovězího masa
1 plechovka červených fazolích
1 plechovka drcených rajčat
1 malý rajský protlak
300 ml vývaru
1 velká cibule
2 stroužky česneku
2 lžíce sádla
římský kmín
mletá sladká paprika
majoránka
dle chuti chilli
sůl
pepř
Příslušenství:
sekací nože
míchací nástavec
Postup:
1. Oloupejte a přepulte cibuli.
2. Do mixovací nádoby vložte sekací nástavec.
3. Do nádoby vložte cibuli.
4. Sekejte 10sek./rychlost 5.
5. Vyjměte sekací nástavec a vložte míchací nástavec.
6. Přidejte sádlo.
7. Restuje 10 minut/100 °C/rychlost 1.
8. Přidejte prolisovaný česnek a maso.
9. Restujte 15 minut/100 °C/rychlost 1.
10. Přidejte zbylé ingredience.
11. Vařte 30 minut/105 °C/rychlost 1.
12. Podávejte s rýží nebo opečenou tortillou.