Chilli con carne

Chilli con carne

4 porce

1 hodina 2 minuty

ověřený recept

 

Suroviny:

500 g mletého hovězího masa 
1 plechovka červených fazolích 
1 plechovka drcených rajčat
1 malý rajský protlak
300 ml vývaru
1 velká cibule
2 stroužky česneku
2 lžíce sádla
římský kmín
mletá sladká paprika

majoránka
dle chuti chilli
sůl
pepř

Příslušenství:

sekací nože 
míchací nástavec

Postup:

1. Oloupejte a přepulte cibuli.
2. Do mixovací nádoby vložte sekací nástavec. 
3. Do nádoby vložte cibuli.
4. Sekejte 10sek./rychlost 5.
5. Vyjměte sekací nástavec a vložte míchací nástavec.
6. Přidejte sádlo.
7. Restuje 10 minut/100 °C/rychlost 1. 
8. Přidejte prolisovaný česnek a maso. 
9. Restujte 15 minut/100 °C/rychlost 1.
10. Přidejte zbylé ingredience.
11. Vařte 30 minut/105 °C/rychlost 1.
12. Podávejte s rýží nebo opečenou tortillou.