Bramboráky

Suroviny:
4 stroužky česneku
700 g brambor, na čtvrtky
1 vejce
80 g mouky, hladké
1,5 čajové lžičky soli
1 čajová lžička pepře, černého, mletého
1 polévková lžíce majoránky, sušené
120 g oleje na smažení
Příslušenství:
nože
sestava na strouhání, krájení
Postup:
1. Do nádoby vložte nože. Přidejte 4 stroužky česneku a sekejte.
2. Sekejte 10 s / rychlostí 5.
3. Vložte disk na strouhání a přidejte očištěné brambory. Brambory nastrouhejte.
4. Vyjměte disk na strouhání a vložte nože.
5. Přidejte vejce, 80 g mouky, 1,5 lžičky soli, pepř a majoránku.
6. Sekejte 10 sec / rychlostí 3.
7. Rozpalte pánev s olejem. Bramboráky smažte po obou stranách do zlatova.